PIN Soft world Srpski

LOGISTIKA

PIN Distribucija Srbija

Kvalitetna logistička podrška, tokom čitavog poslovnog procesa, često razdvaja uspešne i delimično uspešne kompanije. Svesni te činjenice od samog osnivanja kompanije, trudili smo se da naša logistička podrška bude najbolja i najefikasnija u datom trenutku, i da je iz dana u dan razvijamo, dopunjavamo i unapređujemo.

PiN Computers poseduje nekoliko skladišta u većim gradovima u Srbiji, ukupne površine preko 2000 kvadratnih metara. Pored toga, na prostoru gde je sedište PiN Computersa danas locirano, postoji zemljište u vlasništvu kompanije na kome je moguće proširiti skladišni kapacitet za dodatnih 2500 kvadratnih metara.

Iako sa našim dobavljačima poslujemo po principu jedne "ship to" adrese, odmah po dolasku, robu optimalno raspoređujemo po našim skladištima da bi povećali dostupnost i skratili vreme isporuke na celoj teritoriji Srbije.

Važno je istaći da posebnu pažnju poklanjamo planiranju zaliha, kako bi vreme zadržavanja u skladištima bilo što kraće. Na taj način, pored visoke efikasnosti obezbeđujemo klijentima široku i aktuelnu ponudu robe.

pin distributions
Distribuciji, kao osnovnoj delatnosti, Pin Computers pristupa sa posebnom pažnjom, a sam poslovni proces se razvija i unapređuje iz godine u godinu.

Distributivna mreža PiN Computersa pokriva čitavu teritoriju Republike Srbije, uz svakodnevnu isporuku vrata-do-vrata. Ono što je veoma važno istaći jeste činjenica da se distribucija obavlja vozilima koja su deo našeg voznog parka.
pin repair
Servis je bitan organizacioni deo naše kompanije i zapošljava iskusne i pouzdane servisere, sposobne da reše probleme sa kojima se suočavaju naši klijenti.

Važno je napomenuti da servisni centri postoje u nekoliko gradova u Srbiji, što dodatno ubrzava radni proces i efikasnost.
pin logistic
Kvalitetna logistička podrška, tokom čitavog poslovnog procesa, često razdvaja uspešne i delimično uspešne kompanije. Svesni te činjenice od samog osnivanja kompanije, trudili smo se da naša logistička podrška bude najbolja i najefikasnija u datom trenutku, i da je iz dana u dan razvijamo, dopunjavamo i unapređujemo.

PiN Computers poseduje nekoliko skladišta u većim gradovima u Srbiji, ukupne površine preko 2000 kvadratnih metara.
pin education
Termin edukacija u PiN Computersu podrazumeva dva segmenta. Prvi predstavljaju periodične obuke i treninzi koji se organizuju za naše zaposlene, a drugi su konstantno informisanje, prezentacije i obuke koje PiN Computers organizuje za svoje poslovne partnere.

Obuke koje se organizuju za klijente se sprovode u saradnji sa proizvođačima i veoma često su predavači vodeći stručnjaci svetski priznatih kompanija koji našim klijentima prenose najsavremenija stručna znanja.
pin business help
Podrška klijentima je jedna od ključnih oblasti našeg poslovanja. Smatramo je izuzetno važnom u procesu izgradnje partnerskih odnosa sa svim našim klijentima.

Partnerski portal PiN Computers-a su među prvim takvim portalima razvili naši stručnjaci kako bismo ostvarili kvalitetnu on line saradnju sa klijentima. On klijentima olakšava proces planiranja, naručivanja, praćenja porudžbina i finasijskih pokazatelja, ali i proces reklamacija i servisiranja opreme.
dodatna garancija

U promo period od 01 Avgusta do 15 Septembra, PIN Computers DOO nudi potrošačima mogućnost dodatne 3 godine garancije na Kombinovane frižidere sa zamrzivačem dole marke LG. Dodatna garancija se odnosi na sve nove uređaje* kupljene u promo period na teritoriji Republike Srbije, i koji se nakon tog perioda koriste na teritoriji Republike Srbije. Način registracije I Spisak modela na koje se odnosi dodatne 3 godine garancije,,a čiji je uvoznik PIN Computers DOO, detaljnjije možete pogledati na ovoj stranici
*Pod pojmom ‘’novi uređaji’’ podrazumevaju se i nekorišćeni izložbeni uređaji, kao i uređaji na rasprodaji.